♡ Ta hand om dig! ♡
Shopping Cart: 0 Produkter
Menu

Varför ska jag hyra?

Som nybliven förälder är det mycket nytt att lära sig och vänja sig vid. Med dålig nattsömn är det inte alltid så lätt att leta information och läsa på. Ofta kommer en önskan att värna om miljö och framtid i samma stund som man blir förälder. Att använda tygblöjor är ett sätt att minska sin miljöpåverkan, att låta fler än ett barn använda samma blöja är ytterligare en insats som gynnar miljön. Istället för att köpa alla produkter som behövs för att börja med tygblöjor erbjuder vi nu uthyrning. Det är också ett sätt för er som familj att testa hur det är att använda tygblöjor utan att behöva göra ett stort inköp. Dessutom är det en möjlighet för er att prova olika modeller för att veta vilken som passar just er familj bäst. 

Vi vet att våra tygblöjor håller den kvaliteten för att kunna användas av fler än ett barn. Vi på Vimse har lång erfarenhet av tygblöjor, därför har vi satt ihop ett paket som gör det lätt för er som familj att börja använda tygblöjor. När en storlek är urvuxen kommer nästa uppsättning blöjor bekvämt på posten till er. De urväxta blöjorna tar vi ansvar för, ger dem ytterligare uppdrag som blöja istället för att fastna i en kartong med urväxta kläder. Ni behöver inte tänka på att förvara, sälja vidare eller slänga urväxta blöjor. Ni som familj gör en jätteinsats för miljön. 

Hur går det till? 
Har du bestämt dig för att hyra tygblöjor? Bra beslut, nu är det bara några enkla moment kvar sen är du klar. 

  1. Välj modell. Du kan välja mellan Allt-i-ett-blöjor, Blöjbyxa + inlägg eller ett paket som är mixat med de båda systemen. Kanske är du säker på vilken modell ni vill använda eller så vill du testa båda modellerna och då är det mixade paketet perfekt för er.
  2. Bestäm dig för vilken paketstorlek du vill ha. Har ni tänkt att använda bara tygblöjor och har sporadisk tillgång till tvättstuga, ja då kanske det stora paketet är för er. Då klarar ni er cirka 3 dagar mellan tvättarna. Sen kan det vara olika hur ofta man behöver tvätta, men vi har gjort en generell beräkning. Tänker ni varva engångsblöjor med tygblöjor, eller har tvättmaskin i hemmet? Ja, då kanske lilla paketet är lagom för er. 
  3. Så, nu har ni bestämt er för stort eller litet, halvvägs med andra ord. 
  4. Vilken bindningstid? Som i de allra flesta abonnemang så är det billigare att fördela kostnaden över en längre period. Så är det hos oss också. Ni kan välja mellan 6 månader eller tillsvidare. Är man osäker och bara vill testa ett litet tag så är vårt prova-på-paket ett bra alternativ då hyresperioden är bara två månader. 
  5. När ni valt paket och bindningstid så registrerar ni er hos oss och får en egen inloggning till “Mina sidor”. Där kan du följa dina hyrprodukter och se din köphistorik. Där gör du även dina byten när det är dags för ny storlek. Har du valt ett hyrpaket på 6 månader eller tillsvidare ingår det 2 fria byten. Sen genomför ni köpet! Vänta ett par dagar tills avin kommer, hämta ert paket och börja använd! 

Varför är det bra för Vimse att hyra ut tygblöjor? 
Vi hoppas på att få sälja färre blöjor. Ja, så är det faktiskt! Vi har sen vi startade för mer än 30 år sedan utvecklat och förfinat våra produkter för att hålla länge. Vi vill inte att ni köper fler än nödvändigt, alla våra textilprodukter har garanti, vissa av dem upp till tio år. Vi vet att våra produkter håller hög kvalitet och vill att de ska användas tills de inte längre uppfyller sin funktion. Då vill vi ge materialet ytterligare uppdrag. För oss är det viktigt att tänka  att inget är avfall utan istället är ett material med fler användningsområden.  

Sen vill vi ju såklart sälja eller hyra ut fler blöjor till nya kunder, vi vill ju att de som idag använder engångsblöjor ska upptäcka fördelarna med tygblöjor. Vi vill att våra tygblöjor ska användas länge, för det är de gjorda för! Vi vill hjälpa familjer att göra klimatsnälla val. 

Shopping Cart: 0 Produkter

Din varukorg