♡ Ta hand om dig! ♡
Shopping Cart: 0 Produkter
Menu

Uppsugningsförmågan i våra olika bindor

Vi får många frågor kring uppsugningsförmågan i våra olika bindor. Förutom den uppenbara skillnaden i storlek så skiljer sig även konstruktionen åt något i alla våra bindor. Gemensamt för alla är att de har olika antal lager av absorberande ekologisk bomullsflanell och ett lager vattentätt PUL. 
 

Vårt nya knappfria trosskydd är vår tunnaste binda. Den är uppbyggd av två lager uppsugande flanell. Liten, nätt och smidig. Passar vid flytningar och som ett extra skydd vid tex menskopp eller tampong. 
Längd och bredd: 17,5×6,5 cm.

Vår stringbinda är en tunn binda men med PUL-lager. Den är uppbyggd av två lager uppsugande flanell och ett lager PUL. Liten, nätt och smidig. Passar vid flytningar och som ett extra skydd vid tex menskopp eller tampong. Längd och bredd: 16 x 6 cm.
 

Bindor modell Classic

Trosskyddet Classic består av fyra lager absorberande flanell och ett lager vattentätt PUL. Passar vid litet mensflöde, som tex under mensens sista dagar, till flytningar, lättare urinläckage och som komplement till menskopp. Längd och bredd: 19 x 7 cm.
 

 
Tygbindan i storlek regular Classic  och den knappfria bindan består av 5 lager absorberande flanell och ett lager PUL. Perfekt dagbinda under mensen. Funkar även fint som nattbinda under mensens sista dagar då flödet ofta är något mindre. Längd och bredd: Regular binda 25 x 8.5 cm. Knappfria bindan: 22×7,5 cm.
 

Nattbindan Classic har hela 6 lager absorberande flanell och ett lager PUL och är den tygbindan som klarar mest. Perfekt nattbinda och under de dagar då en blöder som allra mest. Storleken och absorptionsförmågan gör detta även till en bra binda att använda efter förlossningen. Längd och bredd: 33 x 8.5 cm.

Bindor modell Active

Trosskyddet Active är uppbyggd av två lager uppsugande jersey och ett lager PUL. Liten, nätt och smidig. Passar vid flytningar och som ett extra skydd vid tex menskopp eller tampong. Längd och bredd: 19 x 7 cm.
 

Tygbindan i storlek regular Active består av 5 lager absorberande jersey och ett lager PUL. Perfekt dagbinda under mensen. Funkar även fint som nattbinda under mensens sista dagar då flödet ofta är något mindre. Längd och bredd: 25 x 8.5 cm.

Lämna ett svar

Shopping Cart: 0 Produkter

Din varukorg