♡ Ta hand om er! ♡
Shopping Cart: 0 Produkter

Om oss

ImseVimse grundades 1988 och har sedan dess utvecklat och sålt funktionella och återanvändbara textilprodukter för barn och kvinnor med omtanke för människor och miljö. Idén till företaget föddes ur grundaren och ägarens behov att lindra sitt barns blöjeksem.  När hon började använda tygblöjor så försvann snabbt besvären − och dottern blev blöjfri tidigt.


“Vi har alltid, och kommer alltid utgå från att våra produkter kan återanvändas och tryggt bäras närmast huden.”


Vår vision
Att hållbar konsumtion skall vara normen, inte undantaget. Vi erbjuder därför funktionella och återanvändbara produkter för barn och kvinnor. När det passar.

Vi vill minimera vår miljöpåverkan genom att erbjuda funktionella textilprodukter som håller att tvättas och återanvändas. Du som konsument ska inte behöva köpa fler nya plagg än nödvändigt. Vi genomför ständigt olika test och förbättringar av våra produkters funktion, kvalité och slitstyrka. Utöver snabba leveranstider och personlig kundservice, så är vår målsättning att utveckla produkter som skapar ett mervärde för dig, och för kommande generationer.


Var finns vi?
Våra produkter säljer vi i vår webbshop.
Vårt kontor ligger i Visby, på Gotland – men vi erbjuder våra produkter till kunder, distributörer och återförsäljare i hela världen.


Marie Walleberg

Grundare av ImseVimse

Shopping Cart: 0 Produkter

Din varukorg