♡ Ta hand om dig! ♡
Shopping Cart: 0 Produkter
Menu

Om oss

Imse och Vimse är två separata varumärken med gemensamt ursprung och samma vision – att vara med och göra hållbar konsumtion till normen, inte undantaget. Vårt bidrag till den omställningen är återanvändbara hygienprodukter i ekologisk bomull.

Vi tror att många väljer engångsprodukter till sina barn och mensskydd åt sig själva utan att tänka så mycket på att det finns andra alternativ. Eller att de alternativen har såväl ekonomiska som hälso- och miljöfördelar. Det skulle vi vilja ändra på.

Framtidssäkra problemlösare

Idén till Imse och Vimse föddes ur ett faktiskt behov. När vår grundare, Marie Walleberg, insåg att tygblöjor i bomull var lösningen för hennes barns blöjeksem bestämde hon sig för att låta fler få ta del av insikten. Det blev starten för det som idag är Vimse. Sedan dess har återanvändbara mensskydd och produkter för skönhet och rengöring tillkommit. De utgör Imse. Gemensamt för våra båda varumärken är att vi utvecklar produkter som både är snälla mot huden och mot miljön. Och fina att se på.

Det är spännande att se att fler och fler kommer på fördelarna med återanvändbara hygienprodukter. Och hittar det bästa sättet för just dem att använda produkterna – alltid, ibland eller då och då när det passar.

Vi finns här

Vårt kontor finns i Visby på Gotland där vi haft vår bas ända sedan starten 1988. Våra produkter säljs däremot genom distributörer och återförsäljare över hela världen. Och direkt genom vår egen webbshop.

Välkommen att hitta dina egna favoriter i våra sortiment.


Shopping Cart: 0 Produkter

Din varukorg