Kundsupport

Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor eller synpunkter

Chatt: Klicka på den gröna bubblan i högra nedre hörnet.

E-mail: info@imsevimse.se

Vi svarar på dina frågor så fort vi kan och oftast direkt eller inom några timmar.

ImseVimse AB
Regementsgatan 2
SE-621 50 VISBY Sweden
Org.nr. 556350-3621


ALLMÄN INFORMATION
Vi har 14 dagars öppet köp och en fast frakt på 29 kronor inom Sverige. Nedan följer mer detaljerad information kring våra allmänna köpvillkor.

BESTÄLLNING & ORDERBEKRÄFTELSE
Efter att du har lagt din beställning i vår webbshop får du en orderbekräftelse till den epost som du angivit. Får du ingen orderbekräftelse, vänligen titta i skräpposten. Den kan i vissa fall hamna där.
Kontrollera att information i orderbekräftelsen stämmer, såsom adress, telefonnummer och beställda produkter. Skulle något vara felaktigt, kontakta oss via info@imsevimse.se så fort som möjligt.

PRISER
Priserna anges i svenska kronor och inkl. 25% svensk moms. ImseVimse AB har sitt säte i Sverige och betalar svensk moms.


LEVERANSVILLKOR & FRAKTKOSTNAD
Beställda varor skickas med PostNord som 1:a klass brev. Vid större försändelser skickas paketet med DHL till närmsta utlämningsställe. Vi reserverar oss för eventuella förseningar orsakat av leverantör och Postnord.

Inom Sverige
Normal leveranstid inom Sverige är mellan 2-4 dagar. När varan har lämnat vårt lager övergår ansvaret för leveranstiden till fraktbolaget. PostNord levererar normalt inom 1-2 dagar, för vissa orter som  tex Gotland och Norrland bör man räkna med 1-2 dagar extra. Ordrar som kommer in efter 12:00 på fredagar, behandlas och skickas vanligtvis först på måndagen följande vecka. Frakt tillkommer med 29 kr inom Sverige.

Utanför Sverige
Vill du ha leverans utanför Sverige, var vänlig och gör din beställning på ImseVimse.com. Fraktkostnad beror på vart du vill ha din beställning skickad.


ÅNGERRÄTT
Du har som kund 14 dagars öppet köp när du handlar på ImseVimse.se. I enlighet med distansavtalslagen har du rätt att returnera en felfri vara utan att behöva ange varför. Detta måste ske inom 14 dagar. Varan måste vara i nyskick, oanvänd och i obruten förpackning. Vid byte står vi för eventuell fraktkostnad. Vid retur står köparen för frakten.

Byten & returer
Full bytes- och returrätt gäller inom 14 dagar, dock ej använda produkter. Det kan tillkomma ett prisavdrag som motsvarar varans värdeminskning om varan är använd eller skadad. Du står själv för kostnaden i samband med returfrakten. Skriv ut en retursedel och bifoga den tillsammans med kvitto för varan med din retur. Du som kund ansvarar för att varan inte kommer bort eller skadas när den returneras till oss. För en bytes-och returneringslapp som ni kan skriva ut och sända till oss, klicka här

Reklamation
Har du fått en felaktig vara? Kontakta oss via info@imsevimse.se och beskriv felet. Bifoga gärna en bild på varan och felet om möjligt. Bifoga även ditt ordernummer i mailet.
Reklamationer sänds till samma adress som returadressen. Skicka tillbaka varan tillsammans med kvitto samt uppgifter om felaktigheten och ditt telefonnummer dagtid.  Vi står för returfrakt på reklamationer.

Returadress
Returer och byten skickas till följande adress:

ImseVimse AB
Regementsgatan 2
621 50 Visby

Kvittot/följesedeln skall finnas med i bytet/returen, med anteckning på vilken produkt varan ska bytas till eller om du önskar en återbetalning.


PERSONUPPGIFTER & SÄKERHET
När du beställer varor hos ImseVimse uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer och e-post. I samband med beställningen godkänner du att vi lagrar dina kunduppgifter i vårt affärssystem, detta för att vi skall kunna ge dig bästa service. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med PUL (Personuppgiftslagen).

BETALNING
Betalning sker via Klarna Checkout. Läs mer om Klarnas köparskydd här.

EJ UTHÄMTADE PAKET
Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om 100 SEK om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning ovan.