Köpvillkor

 

PRISER
Priserna anges i svenska kronor och inkl. 25% svensk moms. ImseVimse AB har sitt säte i Sverige och betalar svensk moms.

LEVERANSTID
Vi hanterar din beställning mellan 1-5 arbetsdagar. När varan har lämnat vårt lager övergår den till fraktbolagen, vilket brukar ta 1-3 dagar inom Sverige.

LEVERANSVILLKOR
Frakt tillkommer med 29 kr inom Sverige. Bor du utanför Sverige tillkommer en fast fraktkostnad beroende på vart du vill ha din beställning skickad. Vill du ha leverans utanför Sverige, var vänlig och gör din beställning på ImseVimse.com.

LEVERANSSÄTT
Om beställningen får plats i ett brev skickas den med vanlig post. Större paket skickas med DHL till det utlämningsställe som ligger närmast dig.

BETALNING
Betalning sker via Klarna Checkout. Läs mer om Klarnas köparskydd här.

BYTES- OCH RETURRÄTT
Full bytes- och returrätt gäller inom 14 dagar, dock ej använda produkter. Det kan tillkomma ett prisavdrag som motsvarar varans värdeminskning om varan är använd eller skadad. Du står själv för kostnaden i samband med returfrakten. För en bytes-och returneringslapp som ni kan skriva ut och sända till oss, klicka här.

RETURADRESS
Regementsgatan 2, 621 50 Visby, Sweden.

Kvittot/följesedeln skall finnas med i bytet/returen, med anteckning på vilken produkt varan ska bytas till eller om du önskar en återbetalning.

REKLAMATIONER
Kontakta gärna oss via info@imsevimse.se eller chatten för reklamationer.

Reklamationer sänds till samma adress som returadressen. Skicka tillbaka varan tillsammans med kvitto samt uppgifter om felaktigheten och ditt telefonnummer dagtid.  Vi står för returfrakt på reklamationer.

PERSONUPPGIFTER
När du beställer varor hos ImseVimse uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer och e-post. I samband med beställningen godkänner du att vi lagrar dina kunduppgifter i vårt affärssystem, detta för att vi skall kunna ge dig bästa service. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med PUL (Personuppgiftslagen).

EJ UTHÄMTADE PAKET
Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om 100 SEK om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning ovan.