♡ Ta hand om dig! ♡
Shopping Cart: 0 Produkter
Menu

FAQ Workout Underwear

Du har säkert noga valt ut en sport-bh för att för att ditt träningspass ska bli så bra som möjligt. Även valet av trosor har stor betydelse. Imses träningstrosor är designade för att du ska uppleva full rörelsefrihet. Trosan är mycket elastisk och har seamless design vid benöppningarna. Vid midjan har trosan en stadig resår som håller trosorna på plats, men utan att skära in. Du behöver inte rätta till dem under träningspasset, dessa trosor sitter som en smäck! 
 
Dessutom har denna träningstrosa ett inbyggt trosskydd med läckagespärr. Vi är många kvinnor som av olika anledningar behöver lite extra absorption i trosan särskilt under träning. Denna trosa är för alla oss!

Tvätta workouttrosorna i tvättmaskinen i 60° tillsammans med övrig tvätt, med dittvanliga tvättmedel. Använd inte sköljmedel, det minskar absorptionsförmågan och är inte bra för underlivsmiljön. 
 
Låt trosorna lufttorka då håller de längst elleranvänd torktumlare eller torkskåp med låg temperatur. 

Absorptionen i trosan motsvarar ett trosskydd och funkar exempelvis perfekt när du har mindre mens, som extra skydd vid mens när du har menskopp eller tampong, kraftiga flytningar, spotting eller avslag när det minskat i mängd.

Inkontinens klassas som en sjukdom, och därmed behövs särskilda medicinska certifieringar för att få marknadsföra en produkt för inkontinens. Imses workouttrosa har inte dessa certifieringar.

Materialet i workout-trosan är anpassat för att vara extra behagliga under träning, ger full rörelsefrihet och minimalt med friktion. Träningstrosan kan användas vid mens, men absorptionen motsvarar ett trosskydd och bör alltså inte användas enskilt som mensskydd när din mens är som kraftigast.

Fem milliliter/ett trosskydd.

Absolut! Imses workouttrosa passar utmärkt för cykling, ridning och andra sporter som ställer höga krav på skavfria underkläder.

Workout-trosorna tillverkas i Ukraina.

Shopping Cart: 0 Produkter

Din varukorg