Publicerad Lämna en kommentar

ImseVimses bästa julklappstips

1. Till din mormor/farmor/morfar/farfar som redan har allt
Samla ihop året som gått i bilder och gör ett vackert och minnesfyllt fotoalbum. Gör ett fint paket tillsammans med ImseVimses tvättlappar (som även funkar alldeles utmärkt som näsdukar) för det här är en present som får både känslor och glädjetårar att flöda.

2. Till din kompis som har mens
En hållbar julklapp med ett ekokit är väl den perfekta presenten till den medvetna? Mixa och matcha produkter ur vårt sortiment för att ge någon du gillar en miljösmart start på det nya året.

3. Till din kusin som gillar hemmaspa
Ge bort ett miljövänligt skönhetskit. Använd en vanlig glasburk att förvara makeup-padsen i och blanda enkelt ihop en egen rengöringsolja. Knyt ett fint band eller något annat du hittar hemma runt burken och fäst en handskriven lapp på. Personligt, miljövänligt och garanterat uppskattat!


4. Till ditt nyfödda syskonbarn
Ge bort återanvändbara tvättlappar i mjuk och ekologisk bomullsflanell tillsammans med en vårdande olja, tex mandelolja eller kokosolja. Tvättlapparna tillsammans med olja och vatten ersätter alla dessa våtservetter. Både föräldrar och babyns rumpa kommer bli väldigt glada och nöjda.

5. Till din partner som behöver lite lugn och ro
Ge bort en lyxigt mjuk sovmask i ekologisk bomull och mjuk silke till någon som gillar att ta det lugnt. Komplettera med ett abonnemang på valfri ljudbokstjänst, eller sätt ihop en favoritmusiklista i Spotify.

 

Lämna ett svar