Publicerad Lämna en kommentar

Säg hej till vår PRAO!

Hej! Klara heter jag och jag är den nya praktikanten på ImseVimse. Eller, ja, jag har bara PRAO i en vecka och idag är det torsdag, så det är ju inte så mycket kvar av tiden här. Jag är 15 år och går i nian här på Gotland, och alla frågor gällande gymnasievalet gör mig galen. På fritiden tränar jag truppgymnastik, målar, spelar gitarr (samtidigt som jag låtsas att jag kan sjunga till) och sover ganska mycket. Det är vad jag intalar mig själv i varje fall, egentligen ligger jag nog mest i sängen och ser på Netflix.

Hittills har veckan sett ut så här:

I måndags kom jag hit vid klockan åtta fick ett varmt välkomnande. Jag visades runt i huset och fick chansen att prata med alla, vilket var en upplevelse i sig eftersom alla som jobbar här är lite smått galna (ingenting dåligt, bara inte vad jag förväntade mig när företaget jobbar med seriösa saker som försäljning och miljöfrågor). Jag fick sätta mig ner och kolla vad de höll på med och lära mig massor om försäljningen. Det var mycket nytt men några saker har nog fastnat. Sedan fick jag sätta mig och göra en moodboard från tidningsurklipp för att visa känslan som jag skulle få om jag använde ImseVimses tygbindor. Den satt jag med i någon timme, och sedan var dagen slut och jag fick gå hem. När jag kom hit igen på tisdagen fick jag göra färdigt moodboarden, och sedan skulle jag göra en till och denna gång för badblöjor. Den uppgiften var mycket svårare, eftersom jag inte kunde utgå från mig själv och mina känslor, men jag tycker själv att jag lyckades ganska bra med den också. När jag var klar fick jag börja designa nya mönster för tygbindorna och badblöjorna, och efter några timmar med det jobbet var klockan återigen mycket och dagen var slut. Igår, onsdag, fick jag fortsätta med mönstren och då var blöjorna helt plötsligt enklare eftersom jag kunde göra mönstret mycket mer lekfullt och färgglatt. Sedan blev det torsdag, och nu sitter jag här och skriver till webben. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag kan nästan helt säkert säga att det kommer bli kul eftersom det är just det som allt på den här arbetsplatsen blir.

Lämna ett svar