Publicerad Lämna en kommentar

Testfamiljen: Bekvämlighet och tygblöjor

Den här ungen är nu drygt 5 månader och börjar bli nästintill omöjlig att byta blöja på! Han är hela tiden i rörelse och varje blöjbyte har blivit till en brottningsmatch och vetskapen om att man när som helst kan bli kissad i ansiktet gör ju inte situationen mindre stressande direkt. Jag blir mer och mer förtjust i All-in-oneblöjan.  Är ju trots allt lite bekväm av mig och den är ju precis lika smidig som en engångsblöja. Ja, bortsett från att man måste tvätta den istället för att slänga förstås.

På tal om att vara bekväm så har jag inte riktigt följt rekommendationerna kring att hängtorka blöjorna. Jag har varit riktigt syndig och torktumlat dem nästan varje gång! Vi har väldigt hårt o h kalkrikt vatten här på Gotland vilket gör att frottén blir extremt sträv annars. Men nu när våren äntligen kommit ska jag hänga ut blöjorna att torka i vinden och solen! Kanske kan det göra så att blöjorna håller sig mjuka.
/Astri

Lämna ett svar