Publicerad Lämna en kommentar

Testfamiljen: Bajskaos!

Bajskaos!
Igår kväll hände det. En enorm bajsexplosion i tygblöjan. Bara en sån sak gör att man nästan ger upp och går över till rymdblöja (engångsblöja) direkt. Och i kombination med ett barn som är i ständig rörelse och lyckas smeta ut bajset över hela skötbordet inklusive sig själv och sina päron – ja då ger man definitivt upp. För en stund iallafall.
Som tur är så finns Erik där som representerar förnuftets lugna röst i detta hem. Blöjan bärs försiktigt ner till badrummet och spolas av med duschslangen. Av Erik alltså. Jag slängde i ren panik in den i tvättmaskinen ! Och ren blev den, mirakulöst nog. Acke fick sen ha rymdblöja resten av kvällen. För husfridens skull.

/Astri

Ps. Bilder på själva bajskaoset besparar jag er.

Lämna ett svar