Publicerad Lämna en kommentar

Säg hej till vår praktikant Timmy!

Heeej!

Jag heter Timothy Nordlund, pluggar Digital Marketing & Sales Analytics på IHM Business School i Göteborg, och är praktikant på Imsevimse. Jag är ursprungligen från Göteborg, spenderade mina första fem år på en båt i Annapolis, för att sedan växa upp i Visby. Så när jag fick möjlighet att komma tillbaka till ön för att göra min praktik här på ett e-handelsföretag under en expansionsfas med nya domäner inriktade mot Tyskland, Frankrike och USA så lät det perfekt. Spännande, givande och så får man komma hem och spendera lite tid med familj/vänner blir inte mycket bättre än så!

Min främsta uppgift under min tid här på imse är att göra en nulägesanalys av webbplatsen och ta fram åtgärder för att kunna förbättra kundupplevelsen. Dessa åtgärder skulle kunna va saker som att öka hastigheten på sidan, se om det finns någon punkt i köpresan som gör att man tappar kunder och liknande.

#kulpåjobbet är något som levs upp till här varenda dag!

Jag ser fram emot att lära mig mer om denna bransch som jag inte vet mycket om alls för att vara helt ärlig. Det är ett härligt gäng här på Imse med en god stämning på kontoret.

Tre snabba om mig.

  1. Älskar djur!! förutom fiskmåsar, är livrädd för dem, de är min kryptonit. 
  2. Tar hellre en vecka nere i alperna på en bräda, än liggandes i värmen på playan. 
  3. Min favoritbok är “The subtle art of not giving a f*ck” av Mark Manson. Rekommenderar den till allt och alla!  
Hello, world!
Lämna ett svar