Publicerat på Lämna en kommentar

Säg hej till ImseVimses testfamilj!

Hej!
Här har ni oss; en liten gröna ‘vågen-familj’ bestående av två relativt unga och nyblivna förstågångsföräldrar vid namn Astri och Erik. huvudpersonen i vårt liv är en liten Acke, drygt 2 månader gammal. Vi bor på en liten gård på gotländska landsbygden tillsammans med hunden Rei, katten Ice Cube, 4 förvirrade höns vi aldrig minns namnen på samt tuppen Tage som är liten till storleken men med stora attitydproblem.

Tygblöjor vs. ‘rymdblöjor’
Vi testar hur småbarnslivet funkar med Imse Vimses tygblöjor istället för konventionella engångsblöjor (eller rymdblöjor som vi kallar dom, för dom blir ju ALDRIG blöta?!). En utmaning för bekvämligheten emellanåt har det visat sig, för tydligen kissar och bajsar spädbarn ganska så jätte ofta. Och mycket.
Tygblöjor är inte ett dugg likt dom vanliga rymdblöjorna på det sättet, då de faktiskt blir blöta när det kommer kiss i dem och Acke säger därför till när det är dags för byte. Jättebra förstås och ibland lite störigt när man just satt sig ner med morgonkaffet för en “lugn” stund. Men ryktet låter berätta att tygblöje-barn oftast blir blöjfria mycket fortare än barn i engångsblöjor just av den anledningen och det låter ju toppen. Vi ska försöka ta reda på detta och mycket mer så häng med på vår resa i vår vardag bland tygblöjor, bebisar och allt runtom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *