Publicerat på Lämna en kommentar

6 anledningar att älska vår badblöja!

En badbyxa som är en badblöja som är en badbyxa…

Vår badbyxa är inte bara en badbyxa. Den fyller även en funktion som badblöja. Perfekt till babysimmet, familjebadet på helgen eller på solsemestern. Snygg, smidig och snabbtorkande är det en klar favorit bland många och vi förstår definitivt varför. Här är 6 goda anledningar till att ImseVimses badbyxa är bland de bästa du kan hitta på marknaden! Åh, och glömde jag skriv att den är godkänd att användas till babysim av själva babysimförbundet?  Den enda nackdelen med vår badbyxa skulle väl vara att den kommer i så många fina mönster och färger att det blir rätt jobbigt att välja bara en. Men vem har sagt att man inte kan ha fler badbyxor?

6 anledningar till att du ska välja ImseVimses badblöja!

Grym passform!
Med en fantastisk passform kan barnet leka fritt utan obehag eller skav.

Tryckknappar!
Smidiga tryckknappar i sidan gör det enkelt och smidigt att ta av badbyxan. Extra behändigt när det kommit bajs i badblöja.

Mjuk & lagom tight!
Resåren runt benen är sådär lagom tight för att förhindra att bajs kommer ut i badvattnet, men ändå mjuk och skön och lämnar inga märken på huden eller stoppar blodtillförseln.

Snabbtorkande lättviktare!
Den här badblöjan är en riktig lättviktare. Ett extra plus är att den torkar väldigt fort.

Tät!
Med dubbla lager så är själva tyget i badbyxan läckagefritt.

Den är snygg!
Och kanske det viktigaste av allt; det finns flera grymma färger och mönster att välja mellan.       Det ena snyggare än det andra! Problemet är bara; hur ska man kunna välja?

ImseVimses badbyxa är godkänd att använda som badbyxa av svenska babysimförbundet.
Badbyxorna hittar du här! >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *