Publicerat på Lämna en kommentar

Spring inte vid kanten!

“Spring inte vid bassängen!”
Hur många gånger fick man inte höra det som barn när man var och badade i badhuset? Och hur många gånger glömde man bort att man inte fick springa vid bassängen? Så typiskt vuxna att hitta på såna tråkiga regler. Vad kan hända egentligen? Ja nu när vi själva är vuxna så ser vi förhoppningsvis lite annorlunda på det och vet vad som faktiskt skulle kunna hända om man skulle råka halka vid poolen. Olyckor sker när man minst anar det och barn gör inte alltid som man säger.
Med ImseVimses badskor får barnen ett bättre grepp tack vare den halkfria sulan och risken för halka minskar drastiskt. Det går alldeles utmärkt att bada med skorna då de är gjorda av neopren, samma material som våtdräkter tillverkas av. De väger knappt någonting och sitter bekvämt och bra på foten. Fyra glada färger att välja mellan och upp till storlek 27.
Men kom ihåg att även om barnen har halkskor på fötterna så ska man ändå inte springa vid
bassängen!

.
Sula med struktur som ger ett bra grepp vid poolkanten. De skyddar
även små fötter mot stenar och vassa föremål på stranden.


Badskorna är tillverkade av neopren vilket gör dem lätta och
följsamma att bära och det går bra att bada med dem.

Badskorna köper du här >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *