Inlägget gjort

Kom igång med tygblöjor med vår smarta startbox!

tygblöja från imsevimse

Kom igång med tygblöjor smidigt och lätt med vår prisvärda startbox! Boxen innehåller en ungefärlig dagsranson av tygblöjor. Ett smart sätt att komma igång med tygblöjor samtidigt som du sparar pengar.

One-Size blöjan är en smart designad tygblöja som växer med ditt barn och passar under hela blöjperioden. Mjuka kardborreband och enkla tryckknappar justerar storleken så att den passar bebisar mellan 4-16 kg. Blöjan består av en vattentät ytterbyxa och två inlägg i bambu och bomull. För bebisar under ca 8 kg räcker det ofta med endast det lilla inlägget.

Boxen innehåller:
2 st One-Size blöjbyxor
8 st par inlägg

Startpaket tygblöjor från Imse Vimse

HÄR KÖPER DU STARTBOXEN >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *