Inlägget gjort

Tvättbara amningsinlägg – Genialiskt!

Ekologiska amningsinlägg

Amningsinlägg är en produkt som de flesta som ammar använder, men har du testat tvättbara amninginlägg som går att använda om och om igen?
Inte bara bra för miljön och hälsan utan även för plånboken. Extra positivt är även att du alltid kommer ha amningsinlägg hemma och slipper springa till affären stup i kvarten för att inhandla nya. Använd dem som vanliga engångsinlägg och när du byter inläggen lägger du de använda amningsinläggen i tvättmaskinen. Smidigt och smart!

ImseVimse har två olika sorters amningsinlägg och många funderar över vad som skiljer dem åt. Här reder vi ut det!

Tvättbara amningsinlägg som håller dig torrAmningsinlägg, Stay Dry

Vårt Stay Dry inlägg gör just det namnet antyder; håller dig och tröjan torr! Med ett vattentätt yttertyg som förhindrar att mjölken läcker igenom inlägget och lämnar blöta fläckar på tröjan. Närmast huden har inlägget ett lager supermjuk fleece som transporterar mjölken till det absorberande mellanlagret av ekologisk bomull.

 

 

 

 

Tvättbara amningsinlägg i ekologisk bomullAmningsinlägg, ekologisk bomull


Våra andra inlägg är tillverkade helt i ekologisk bomull, bra för de som föredrar naturmaterial framför fleece och PUL. Dessa inlägg har ingen fuktspärr som Stay Dry har utan kommer läcka igenom när de absorberande lagren blir mättade. Därför behöver dessa inlägg bytas lite oftare än de andra. De här amningsinläggen är även formsydda för bästa passform.

Amningsinläggen säljes i förpackningar om 3 par.

Här hittar du Stay Dry >>
Här hittar inläggen i ekobomull >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *