Inlägget gjort

Sy tygbindor på syslöjden

För ett par månader sedan kontaktade en syslöjdslärare oss på ImseVimse. En av hennes klasser som efter att ha jobbat med miljö och hållbarhet bestämt att de vill sy tygbindor på slöjden. Vi delade gladeligen med oss av både tips, idéer och material. Jättekul och otroligt imponerande av dessa barn och deras initiativ!

Här är några bilder från tillverkningen av tygbindor av femteklassare i Norrbackaskolan i Visby.
Det finns gott hopp om framtiden med dessa underbara ungar!

sy tygbindor på syslöjden sy tygbindor på syslöjden sy tygbindor på syslöjden sy tygbindor på syslöjden sy tygbindor på syslöjden sy tygbindor på syslöjden sy tygbindor på syslöjden sy tygbindor på syslöjden sy tygbindor på syslöjden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *